Alle steunmaatregelen op een rij

Onze verschillende regeringen lanceerden tal van maatregelen voor de Belgische ondernemers.
Kan u het overzicht nog bewaren of twijfelt u op welke steun u als ondernemer nu recht hebt? 

Fiscale maatregelen

De fiscus heeft een aantal stappen gezet om de belastingplichtigen te steunen in deze crisis. Dit gebeurde vooral door het toestaan van uitstellen inzake het indienen van bepaalde aangiften en het betalen van bepaalde belastingen.

Lees meer

Tewerkstelling

Vragen over de impact van corona op de tewerkstelling in uw onderneming? Vind hier antwoorden op de vragen over tijdelijke werkloosheid, uitstelmogelijkheden voor betalingen aan RSZ, enz.

Lees meer

Juridische aspecten

Het gewijzigd Wetboek Vennootschappen en Verenigingen bracht een aantal veranderingen met zich mee begin 2020 die we niet uit het oog mogen verliezen. Er is een rechtstreekse impact voor zaakvoerders tijdens deze coronacrisis. 

Lees meer

De steunmaatregelen en premies

Zowel de federale als de gewestelijke overheden hebben premies uitgewerkt. Ook lokale overheden, provincies en gemeentes werkten tal van steunmaatregelen uit. We vatten ze voor u samen.

Lees meer

Blijf op de hoogte van de corona maatregelen.

Schrijf u in op de nieuwsbrief

Actueel

Corona

De overheid heeft extra steunmaatregelen aangekondigd voor sectoren die binnenkort weer mogen opstarten zoals de horeca. Hierin werd gecommuniceerd dat er een tijdelijke btw-verlaging zal zijn van zodra de terrassen worden heropend.

Heeft u specifieke vragen?

Neem contact op met uw vaste dossierbeheerder

Of informeer bij het dichtst bijzijnde kantoor