print this page

Overname kantoor Ghepan Langemark-Poelkapelle

06.01.2020

DECOSTERE ACCOUNTANCY VERSTERKT POSITIE MET VIERDE OVERNAME

 

Decostere Accountancy, vertrouwenspartner met een totaalservice voor zowel het voeren van de boekhouding en fiscaliteit, als financiële begeleiding, juridische bijstand en vermogensplanning, heeft haar geografische spreiding binnen West-Vlaanderen versterkt met de volledig overname van Accountantskantoor Ghepan in Langemark-Poelkapelle.

 

“Met de overname van dit kantoor willen we de expertise binnen Decostere Accountancy gaan verruimen en verder uitdragen. We houden rotsvast aan onze waarden om als familiale onderneming klaar te staan voor onze klanten” vertelt Jan Pison, bestuurder van Decostere Accountancy. “Door een netwerk uit te bouwen van volwaardige accountantskantoren willen we onze klanten met een persoonlijke aanpak bijstaan met een ruim dienstenaanbod. Bovendien kunnen we via deze groeistrategie investeren in gemotiveerde en gedreven medewerkers die zich kunnen blijven specialiseren en doorgroeien binnen de groep.”

 

De bestuurder van Ghepan wordt Mevr. Joke Gheeraert, de dochter van de vorige eigenaar Dirk Gheeraert, en zelf reeds 15 jaar actief in het kantoor. Zij zal instaan voor het dagelijks bestuur van het kantoor in Langemark-Poelkapelle, en zo waken over de vertrouwde en familiale aanpak.

Terug naar het overzicht