Samen resultaat boeken,
dat begint met ondernemend zijn.

Bij Decostere Accountancy ondernemen we samen met ondernemers.
We brengen u dichter bij uw ambities door u op een slimme en correcte manier te adviseren. 

Met ons stabiel team kunnen wij u de nodige expertise en continuïteit bieden die u als ondernemer verlangt van een vertrouwenspartner.
Het familiale karakter van onze kantoren typeert ons. Gesteund met de kennis uit onze grotere Decostere familie, staan wij voor u klaar!

Advies en opleidingen op maat

Opleidingen geven maakt deel uit van het brede takenpakket van onze dossierbeheerders. Samen bekijken we hoe we de kwaliteit van uw onderneming kunnen verhogen.

De adviezen en opleidingen die gegeven worden door onze medewerkers, komen in aanmerking voor de Vlaamse tussenkomst via de KMO-portefeuille.

LEES MEER OVER DE KMO-PORTEFEUILLE

Boekhouding

Accountancy & fiscaliteit

Zowel voor uw dagelijkse financiële administratie als voor het indienen van de personen- of vennootschapsbelasting kan u bij ons terecht. Daarnaast geven we proactief advies op basis van uw cijfers.

Bekijk in detail

Sociale dienst

Payroll & sociale wetgeving

Uw medewerkers vormen de kern van uw onderneming, dat weten wij als geen ander. Onze sociale dienst staat klaar voor al uw vragen over het HR-beleid in uw onderneming.

Bekijk in detail

succes

Startersbegeleiding

Een zaak starten vraagt passie en gedrevenheid. Het is een stap in het onbekende, met zeer veel formaliteiten, verplichtingen en engagementen. Laat u hierin begeleiden.

Bekijk in detail

Reorganisaties en bedrijfsadvies

Reorganisaties & overnamebegeleiding

U plant een fusie, een overname of wenst een afdeling te verkopen? Onze experten helpen u om berekende beslissingen te maken zodat uw strategische mijlpaal een succes wordt.

Bekijk in detail

Juridische dienstverlening

Juridisch advies

Ondernemen doet u binnen een wettelijk kader, al is dat niet altijd even duidelijk. Onze juristen helpen u om uw vennootschap binnen de wettelijke bepalingen te optimaliseren.

Bekijk in detail

Vraag op maat

Bedrijfsadvies

Cijfers zijn één ding, beleidsbeslissingen zijn nog iets anders. Laat ons u helpen om de vertaalslag te maken.

Bekijk in detail

Teamwork

HR advies

Het HR beleid staat centraal in de strategie van een onderneming. Als zaakvoerder of HR verantwoordelijke staat u voor tal van uitdagingen in een snel veranderende markt. Laat u begeleiden bij het voeren van een strategisch HR beleid door een van onze adviseurs.

Bekijk in detail

Subordination

Vermogensplanning

Als ondernemer bouwt u een levenswerk op. We begeleiden u bij een doordachte regeling voor u en uw naasten dit zowel voor successieplanning, zorgvolmacht, ...

Bekijk in detail

Collaboration

Tijdelijke ondersteuning ter plaatse

Tijdelijke onderbezetting op uw boekhoud afdeling? Of een langdurige ziekte in het team? Dan kunnen wij voor u een oplossing bieden, al dan niet ter plaatse.

Bekijk in detail

Niet gevonden wat u zocht
of ergens hulp nodig?

Laat het ons weten