Samen resultaat boeken

Niet zomaar een baseline, maar een baseline die de familiale sfeer van de Decostere Accountancy kantoren omschrijft.

Samen met onze medewerkers staan wij klaar voor ondernemers om hen te ondersteunen als één team van fantastische spelers. Deze aanpak maakt van Decostere Accountancy een flexibele, collegiale en vooral warme organisatie.

Kathy

Ondernemer van je eigen loopbaan

Bij Decostere zetten we in op elkaars talenten en stimuleren we elkaar om de beste versie van onszelf te worden. Zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Je krijgt ons vertrouwen en de autonomie om jouw carrière pad zelf in handen te nemen. So, aim high! We zorgen ervoor dat je hiertoe alle nodige middelen en ondersteuning krijgt. 

Kennis opdoen met Decostere Accountants Academy: check! 

Ons online leerplatform waar de mogelijkheid wordt geboden om op eigen tempo kennis op te doen van topics naar keuze. Zo ben je in staat om jouw leerproces in eigen handen te nemen en dat op de voet op te volgen!

Dat we de lat voor onszelf hoog leggen is geen verrassing meer, maar bij Decostere is er ook altijd ruimte voor de nodige fun en ontspanning.

Feest DA

Een “DA’er”,

dat ben je in hart & nieren!

Onze cultuur maakt ons uniek en samen met onze collega’s, onze familie – waar jij ook deel van kan uitmaken – dragen we bij tot een positieve sfeer. 

De kleinste gelegenheid is vaak al genoeg om er met zijn allen een gezellig moment van te maken. Onze familiale werksfeer vormt de rode draad doorheen alles wat we doen. We leveren kwaliteit, maar we vergeten zeker niet te genieten van gezellige praatjes aan de koffiemachine, BBQ’s, bedrijfsevents, voetbaltoernooitjes, quizzen, …Zo zien we regelmatig de collega's van over de kantoren heen, want die verbinding is voor ons zeer belangrijk.

Fietsen

Onze gezondheid in balans

Net zoals we in de boekhoudkundige wereld alles graag in balans houden, motiveren wij ook onze collega's om hun gezonde levensstijl op peil te houden.

  • Zit-sta bureaus brengen dynamiek in ons zittend beroep.
  • Onze fietslease motiveert medewerkers om met de fiets naar het werk te komen.
  • Daarnaast staan een aantal vaste sportwedstrijden met de collega's op het programma.
  • Over de middag even de tijd nemen om met collega's een frisse neus te halen.
  • ...

     

Bij Decostere Accountancy bewegen we!

Lees het verhaal van Camille

It's not just the job,

it's who you are!

Zin om deel uit te maken van onze familie?

Bekijk de vacatures!