Uw boekhouder,
uw vertrouwenspartner

Kom langs voor een goed gesprek

Persoonlijk contact Persoonlijk contact

Een dossierbeheerder bij Decostere Accountancy is een vertrouwenspartner waarop u kan rekenen. De relatie die wij met u als ondernemer opbouwen is authentiek. We vinden het zeer belangrijk dat wij u écht kennen.

Professionele begeleiding Professionele begeleiding

Onze medewerkers beschikken over de nodige kennis en ervaring om op een correcte en doordachte manier adviezen te geven. Ook zij kunnen steunen op jarenlange ervaring binnen de organisatie. Samen raken we verder. Een volledig team staat voor u en uw onderneming klaar. Zij staan u bij met de nodige adviezen, ondersteund met de nodige cijfers en rapporten.

Ondernemingszin Ondernemingszin

Bij Decostere Accountancy nemen we de tijd om te luisteren. Als ondernemer dient u tal van beslissingen te nemen waar u vaak zelf niet helemaal in thuis bent. Als ondernemerspartner helpen we u de juiste beslissingen te nemen. 

Wat kunnen wij 
voor u betekenen?

Wat kunnen wij
voor u betekenen?

Als ondernemerspartner zijn we altijd op zoek naar waar we voor u meerwaarde kunnen bieden. Onze diensten op een rijtje:

  • Het verwerken van aankoop- en verkoopfacturen en financiële verrichtingen
  • Opstellen en indienen van periodieke BTW-aangifte en jaarlijkse BTW-listing
  • Opmaken van balans- en jaarrekeningen
  • Neerleggen van de jaarrekeningen
  • Advies op basis van jaarrapportage
  • Aangifte van personen- en/of vennootschapsbelasting
  • Bijstand bij fiscale controle
  • Indienen intrastat aangifte en andere wettelijke verplichtingen

Contacteer ons nu

Tijdelijke ondersteuning ter plaatse nodig? Dat kan ook

Door het gebruik van de nieuwste software zoals Exact Online en Silverfin, adviseren onze dossierbeheerders u op een zeer efficiënte manier. 

Daarnaast helpen wij uw interne administratie te organiseren, zodat uw boekhouding naar een hoger niveau getild wordt. Met de nodige opleiding kunnen ook uw medewerkers de kwaliteit van uw boekhouding aanhouden. Decostere Accountancy is een gecertifieerd opleidingsinstituut waardoor opleidingen in aanmerking komen voor de KMO-portefeuille van de Vlaamse Overheid. 

Lees hier meer over de KMO-portefeuille

Specialisatie voor medische - en paramedische beroepen

Op zoek naar een kantoor in de buurt?
Kom langs voor een gesprek en een heerlijke koffie!

Maak een afspraak

Laatste nieuws en updates

Boekhouding & fiscaliteit

Indien de overheid wil dat iedere onderneming vanaf 2026 een groen wagenpark heeft, moeten er uiteraard nog heel wat laadstations bijkomen om comfortabel te kunnen rijden. Om dit te stimuleren werden er een aantal fiscale voordelen in het leven geroepen.

Boekhouding & fiscaliteit

In deze update bekijken we wat de hervorming met zich meebrengt voor de emissievrije personenwagens. Dit omvat niet enkel elektrische wagens maar ook de wagens op waterstof. Deze laatste zien we nog niet zoveel in ons straatbeeld maar men verwacht dat die in de toekomst ook een opmars zullen maken. 

Deze wagens zijn de enige waarvoor een fiscale aftrek behouden blijft. Onder de huidige regeling is die steeds gelijk aan 100% maar zelfs hier worden er toch maxima ingevoerd. 

Boekhouding & fiscaliteit

In deze update bekijken we wat de aangekondigde hervorming van de autofiscaliteit precies betekent voor de hybride wagens. De mensen die het deel over wagens met een brandstofmotor hebben gelezen, zullen hier redelijk veel zaken zien terugkeren want de regeling voor hybrides is vrij gelijkaardig op enkele punten na. 

Hier zien we ook hoe radicaal de overheid wil overstappen naar groene wagenparken want zelfs de “echte” hybrides evolueren naar een 0% aftrek.