Wie we zijn?

Collaboration

Wij zijn ondernemers die werken voor ondernemers

Niet in opdracht van hen,

maar samen met hen. 

En samen met de collega’s.  

Cooperation

Als we onze talenten en gedrevenheid bundelen, dan zijn we écht bezig om werk te maken van meerwaarde

Bij ons krijg je de vrijheid om zelf te ondernemen als het over je loopbaan gaat. 

 

Team meeting

Niet door op een eigen eilandje te proberen scoren, wél door in absolute openheid het team een glansrol te laten spelen … en je klant te laten schitteren. 

Dan krijg je ons vertrouwen

Welkom bij DA, word jij onze nieuwe collega?

Liesbet en Mieke

Opleiding & persoonlijke ontwikkeling,

onze sleutel tot succes.

Een trouwe compagnon de route.

Een nieuw begin brengt altijd heel wat veranderingen en soms wel wat onwennigheden met zich mee. We weten wat het is, want we hebben het allemaal zelf meegemaakt. Juist daarom willen we ervoor zorgen dat je op een warme manier wordt geïntroduceerd in onze organisatie. Zo word je gedurende de onthaalperiode begeleid door een ervaren collega: een coach die je zal begeleiden en bijstaan tijdens het inwerkingstraject.

Je ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak:

dat staat binnen onze organisatie centraal.

Kennis opdoen en expertise delen willen we zo toegankelijk mogelijk maken. Want, dat de wereld rondom accountants en fiscalisten steeds in beweging is, is geen verrassing meer. Jaarlijks organiseren we voor onze collega’s verschillende interne updateseminaries. Zo kan je jaarlijks een update  vennootschapsbelasting, personenbelasting, btw en een actueel thema verwachten. Er wordt zowel ingezet op vaktechnische kennis als ook op persoonlijke vaardigheden zoals bijvoorbeeld time management en communicatie. Hiervoor bieden we je in de eerste maanden een opleiding time management en Insights aan waarin je meer inzicht verkrijgt in jouw persoonlijkheid én dat van je collega’s.

Saar en Celien

Flexibiliteit en familiale sfeer

Bij Decostere hechten we veel belang aan een evenwichtige werk en privé balans. Daarom bieden we de mogelijkheid om gebruik te maken van een systeem van glijdende uren. Ben je een vroege vogel of ga je over de middag liever gaan lopen met een collega, bij Decostere is het allemaal mogelijk!Verder geloven we sterk in tijds- en plaatsonafhankelijk werken. Momenteel hebben we zes kantoren: Avelgem, Drongen, Ieper, Izegem, Roeselare en Waregem. Eens werken vanuit een ander kantoor? De collega’s zullen jou er met open armen ontvangen.

Bij Decostere gaan we steeds voor "the extra mile". We leggen de lat hoog, maar geven er veel voor terug.

Ontdek onze activiteiten achter de schermen 

Hoe ziet de werkdag bij Sylvie er uit?

Ben je ook benieuwd hoe een dag als dossierbeheerder er uit ziet?

Volg Sylvie een dag lang!

Wat vinden de collega's zelf?

Tine

Bij Decostere Accountancy heb ik de energie terug gevonden die ik in een vorige jobervaring was kwijt geraakt.

Als administratief medewerker ben ik het kruispunt van informatie in ons kantoor. Hierdoor kom ik in contact met klanten, dossierbeheerders en de kantoorverantwoordelijke, wat ik heel fijn vind!

Het positieve groepsgevoel en het kunnen samenwerken met leuke collega's, geeft me de energie om mij dagelijks 100% in te zetten.

Tine

Administratief medewerker

Wat vinden de collega's zelf?

Saar

Als jurist zitten we lange perioden stil voor ons scherm of met onze neus in de boeken. In onze kantoren in Roeselare, Drongen en Waregem werden er onlangs zit-sta bureaus geïnstalleerd. 

Mijn rug- en nekspieren worden zo niet langer overbelast. Bedankt Decostere Accountancy!

Saar

Jurist, familiale planning

 

Heb je ook zin om deel uit te

maken van de Decostere familie?

Bekijk de vacatures