Wie we zijn?

Collaboration

Wij zijn ondernemers die werken voor ondernemers
Niet in opdracht van hen,
maar samen met hen. 
En samen met de collega’s.  

Cooperation

Als we onze talenten en gedrevenheid bundelen, dan zijn we écht bezig om werk te maken van meerwaarde
Bij ons krijg je de vrijheid om zelf te ondernemen als het over je loopbaan gaat. 
 

Team meeting

Niet door op een eigen eilandje te proberen scoren, wél door in absolute openheid het team een glansrol te laten spelen … en je klant te laten schitteren. 
Dan krijg je ons vertrouwen

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Het ontwikkeltraject van onze medewerkers geniet de hoogste prioriteit binnen Decostere Accountancy, tal van opportuniteiten kruisen dan ook het pad van onze medewerkers. Aan de hand van een individueel loopbaanplan en bijhorende gesprekscyclus wordt elke medewerker door de organisatie begeleid in hun ontwikkeltraject.

Bij Decostere Accountancy is elke medewerker ‘de ondernemer’ van de eigen loopbaan.

Opleidingsmogelijkheden

De wereld rondom de accountants en fiscalisten is steeds in beweging. De wettelijke wijzigingen volgen elkaar in sneltempo op.

Daarom zetten we bij Decostere Accountancy volop in op een uitgebreid pakket aan opleidingsmogelijkheden. Jaarlijks organiseren we zelf voor onze collega’s enkele, interne updateseminaries, maar stimuleren we ook het volgen van opleidingen bij externe, kwalitatieve opleidingsverstrekkers. 

We zetten in op zowel vaktechnische kennis als ook op andere persoonlijke vaardigheden zoals bijvoorbeeld time management en communicatie.

Teamspirit

Flexibiliteit

Bij Decostere Accountancy hechten we veel belang aan de balans tussen werk en privé. Zo bestaat steeds de mogelijkheid om zowel ’s morgens als ’s avonds gebruik te maken van een systeem van glijdende uren. 

Daarnaast is flexibiliteit ook een belangrijke pijler binnen de organisatie en de dagdagelijkse werking, hieraan draagt steeds zowel de medewerker als de organisatie zijn steentje bij.

Activiteiten

Naast de dagdagelijkse werking van het kantoor zorgen we op regelmatige basis voor ontspanning zowel op als naast de werkvloer. 

Jaarlijks gaat elk kantoor op teamuitstap waarbij de focus volledig op plezier ligt. Daarnaast brengen we ook regelmatig alle collega’s, over de kantoren heen, samen op een Decostere Accountancy evenement.

Neem een kijkje achter de schermen

Familie

Je komt terecht in een dynamisch, multidisciplinair team van meer dan 90 enthousiaste collega’s. Dit gebeurt steeds in een leuke, familiale sfeer met aandacht voor de eigenheid en talenten van elke individu.

Hoe ziet de werkdag bij Sylvie er uit?

Ben je ook benieuwd hoe een dag als dossierbeheerder er uit ziet?

Volg Sylvie een dag lang!

Wat vinden de collega's zelf?

Tine

Bij Decostere Accountancy heb ik de energie terug gevonden die ik in een vorige jobervaring was kwijt geraakt.
Als administratief medewerker ben ik het kruispunt van informatie in ons kantoor. Hierdoor kom ik in contact met klanten, dossierbeheerders en de kantoorverantwoordelijke, wat ik heel fijn vind!
Het positieve groepsgevoel en het kunnen samenwerken met leuke collega's, geeft me de energie om mij dagelijks 100% in te zetten.

Tine
Administratief medewerker

Wat vinden de collega's zelf?

Saar

Als jurist zitten we lange perioden stil voor ons scherm of met onze neus in de boeken. In onze kantoren in Roeselare, Drongen en Waregem werden er onlangs zit-sta bureaus geïnstalleerd. 
Mijn rug- en nekspieren worden zo niet langer overbelast. Bedankt Decostere Accountancy!

Saar
Jurist, familiale planning
 

Heb je ook zin om deel uit te
maken van de Decostere familie?

Bekijk de vacatures