Camille
Dossierbeheerder, Decostere Accountancy
Camille trailrun

Maak kennis met Camille!

Camille is een van de dossierbeheerders die werkt vanuit het kantoor te Waregem.

Als getogen Waregemnaar, werkt ze voortaan dicht bij huis - ja zo belachelijk dicht dat ze zelfs te voet zou kunnen komen. Maar aan beweging heeft Camille geen gebrek!

Over evenwichtige voeding en trailrunning

Als diabetespatiënt heeft ze heel veel aandacht voor beweging en evenwichtige voeding. Beweging maakt deel uit van haar dagelijkse planning en haar flexibel uurrooster laat dit ook toe.

"Ik heb een liefde voor lopen, maar echte loopwedstrijden zijn mijn ding niet. Ik hou er van om in de natuur te zijn, trailrunning is de perfecte sport voor mij." Tijdens de middagpauze of na het werk maakt ze tijd om haar trainingen in het Kluisbos of op de Kwaremont te doen, het perfecte parcours vlakbij onze achterdeur. 

Camille

En de combinatie met het werk?

"Als dossierbeheerder moet je een "fris kopke" hebben. Het is belangrijk om met volle aandacht aan een dossier te werken. Er is geen ruimte voor fouten. De ontspanning die ik neem, helpt me hierbij, " vertelt Camille.

Bij Decostere Accountancy werk je nooit alleen. In een vorige werkervaring werkte Camille als accountant in een bouwbedrijf.

"Werken bij Decostere Accountancy is in vele opzichten anders", gaat Camille verder. "Je hebt als dossierbeheerder een gevarieerd takenpakket en je kan echt mee gaan ondernemen met klanten. Of het nu om een éénmanszaak gaat of een KMO. De ervaring die je opdoet in het ene dossier, neem je mee naar een ander dossier. Zo leer ik zelf heel veel bij maar kunnen de klanten mee genieten van de opgedane ervaring."

"Naast die ervaring is er ook de voortdurend wijzigende wetgeving waarbij we als specialist altijd van moeten op de hoogte zijn. We scholen ons voortdurend bij. Daarbij heb je steeds de kennis van de collega's waarop je beroep kan doen, dat is een grote meerwaarde."

Laat dat laatste nu net de grote troef zijn van voor een groep accountancy kantoren te werken. Bij Decostere Accountancy zetten we in op flexibiliteit en kennisdeling.

Neem hier een kijkje achter de schermen.

Benieuwd naar de job als dossierbeheerder?

Bekijk onze vacatures 

Of volg Sylvie een dag lang en maak kennis met haar takenpakket

En word deel van onze familie!