Celien
Dossierbeheerder, Decostere Accountancy

Maak kennis met Celien!

Celien maakt deel uit van het team junior dossierbeheerders bij Decostere Accountancy Drongen. Ze startte haar carrière als stagiaire in 2019 en kon vervolgens aan de slag als junior dossierbeheerder. Lees hier over haar ervaring als student en wat haar motivatie was om haar carrière te starten bij Decostere Accountancy.

Celien en Sofie

Geen big 4, wel een kantoor met een persoonlijke aanpak

"Op school maak je kennis met de big 4, de grote accountancy kantoren. Daar wou ik net geen stage lopen. Ik vond het als student belangrijk om veel te kunnen doen "on the job" en zocht een middelgroot (kleiner) accountancy kantoor. Via mijn persoonlijk netwerk kwam ik in contact met de kantoorverantwoordelijke van Decostere Accountancy Drongen."

Celien kon tijdens haar stage groeien in haar takenpakket.

"Het was voor mij de perfecte kennismaking met het vak. Aan het einde van de stage kreeg ik van Decostere Accountancy het vertrouwen om binnen het kantoor als junior dossierbeheerder aan de slag te gaan. Door de ervaring die ik opgedaan heb tijdens mijn stage besliste ik ook om een specialisatiejaar te combineren met een job als junior dossierbeheerder."

Celien

Waar een wil is, is een weg

"Als student begin je aan het begin. Je leert tijdens de stage hoe je de theorie omzet naar de praktijk. Dat ging van het inboeken van aankoopfacturen voor dokterspraktijken tot complexer inboekwerk of het indienen van btw aangiftes. Telkens word je bijgestaan door jouw stagebegeleider en de fijne collega's.  Na de stage veranderde dat niet. Ik kon werkelijk met elke vraag bij een van de collega's terecht. Veel hangt ook af van jouw eigen motivatie. Je moet durven stappen zetten om ergens te geraken, enkel met een ondernemende attitude kan ik verder aan mijn eigen carrière bouwen."

En met deze mindset kunnen wij bij Decostere Accountancy alleen maar tevreden zijn! Bij Decostere Accountancy zetten we volop in op de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. 

Neem hier een kijkje achter de schermen.

Benieuwd naar de job als dossierbeheerder?

Bekijk onze vacatures 

Of volg Sylvie een dag lang en maak kennis met haar takenpakket

En word deel van onze familie!