Het kantoor Iverbo heeft besloten om deel uit te maken van Decostere Accountancy.  Van nu af aan versterkt het team van twaalf mensen, onder leiding van Jan Opsomer, de rangen van Decostere Accountancy.

Decostere Accountancy bestaat vandaag reeds uit zes kantoren die nauw samenwerken om hun administratieve en vaktechnische expertise te bundelen en te delen. 

 

Iverbo overname

De meerwaarde van een groep

De samenwerking houdt voor de klanten van kantoor Iverbo in dat zij niet enkel een lokale en persoonlijke dienstverlening genieten, maar nu ook een beroep kunnen doen op extra advies, ondersteund door een brede waaier aan gespecialiseerde kennis en technologie

Dit permanent zoeken naar optimalisering van onze kwaliteitsvolle dienstverlening en de zorg voor de continuïteit in de werking van ons kantoor zijn een morele verplichting naar onze trouwe klanten en bedreven medewerkers.

Met de toetreding tot de groep Decostere Accountancy, wapenen we ons tegen de digitaliseringsgolf en ander uitdagingen die sinds enige tijd onze sector beïnvloeden.

Jan Opsomer blijft vennoot en bestuurder van het kantoor om nog meerdere jaren de operationele leiding op zich te nemen.

Er verandert voor u als klant dus niets aan de vertrouwde aanpak en dienstverlening door het huidige team.

Indien u vragen zou hebben, kan u Jan Opsomer contacteren via jan@iverbo.be .

Laad hier uw documenten op

Decostere Accountancy in cijfers

 

Waarvoor kan u bij Decostere Accountancy terecht?

Kom langs voor een gesprek en een heerlijke koffie!

MAAK EEN AFSPRAAK