Decostere Accountancy Ieper en Langemark-Poelkapelle verhuizen

Algemeen
Nieuw adres Ter Waarde Business Park Ieper

Zoals u wellicht weet, maken het vroegere kantoor Desmet in Ieper en het kantoor Ghepan in Langemark-Poelkapelle, sinds enige tijd deel uit van de groep Decostere Accountancy,  onder de namen Decostere Accountancy Ieper en Decostere Accountancy Langemark-Poelkapelle. De volledige groep telt vandaag een 100-tal medewerkers met tal van specialisten op vlak van boekhouding, fiscaliteit en juridische dienstverlening. 

Op 14 februari trekken beide kantoren richting Ieper Business Park. Ons nieuw kantoor te Ieper heeft een prima ligging en bereikbaarheid nabij afrit A19 en het centrum van de stad. Deze vestiging is de ideale uitvalsbasis om klanten te ontvangen en nieuwe medewerkers aan te trekken in een mooie en professionele accommodatie.

Decostere Accountancy Ieper
Ieper Business Park
Ter Waarde 50 - Bus 1A 
8900 Ieper  

Kantoorverantwoordelijken Joke en Dirk

Wij willen u onmiddellijk geruststellen, Decostere Accountancy Ieper en Langemark-Poelkapelle, zullen hun eigen karakter blijven behouden.
Uw dossierbeheerder blijft uw contactpersoon, enkel de locatie zal veranderen. Bovendien blijven ook Joke Gheeraert en Dirk Synhaeve instaan voor het dagelijks bestuur van het kantoor. Zo blijven zij waken over de vertrouwde en familiale aanpak die u van ons gewoon bent.

Decostere Accountancy wil u alvast bedanken voor het vertrouwen en hopen u binnenkort te mogen ontvangen in ons gloednieuw kantoor.
Hebt u vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via email: ieper@decostere.be of telefonisch 057 20 36 65.