Ondernemers helpen ondernemen

Algemeen

Decostere Accountancy is zoveel meer dan de specialist in boekhouding, accountancy en fiscaliteit. “Zo hebben wij ook zes juristen in dienst, hebben we expertise in hr-advies, payroll, overnamebegeleiding en reorganisaties, investeringsanalyse, audit en zoveel meer. De klant kan bij ons terecht voor een totaalpakket aan diensten. Wij voelen dat ondernemers daar nood aan hebben. Ondernemers willen zich focussen op hun business en hun eigen sterkten, terwijl zij zich op andere vlakken willen omringen met experts en vertrouwenspartners. Die synergie helpt ons samen resultaat te boeken. Dat is ons motto.”

Dicht bij de klant

Decostere Accountancy mag dan al geen kleine speler meer zijn, de dienstverlening op maat is verzekerd. “Doordat we 90 medewerkers met allerlei expertisegebieden tellen, kunnen we onze klant op elk domein snel antwoorden geven. Bovendien zijn onze kantoren geografisch gespreid: Avelgem, Waregem, Drongen, Roeselare, Izegem, Ieper en Langemark-Poelkapelle.
Met deze nabijheid én de betrokkenheid van onze medewerkers staan we dicht bij onze klant.” “Anderzijds is onze schaalvergroting dan weer nodig om goede nieuwe medewerkers aan te trekken.

Als een groeiend en dynamisch bedrijf enthousiasmeren we kandidaten om voor Decostere Accountancy te kiezen en zich te blijven engageren. De sterkte van ons kantoor is dat de nieuwe medewerkers heel veel opleiding krijgen en door snel in contact te komen met klanten ook eerstelijnsadvies kunnen geven. Ze komen terecht in een boeiende omgeving met een pak doorgroeimogelijkheden. Het gevolg is dat we zeer weinig personeelsverloop kennen.”

Snel, juist en efficiënt

“We verzorgen onze medewerkers, door hen aangepaste opleidingen aan te bieden en hen heel veel flexibiliteit te geven. Ze kunnen zelf hun werk plannen. Deze nieuwe manier van werken is precies wat medewerkers willen, ze zoeken een gezonde work-lifebalans. Belangrijk voor hen is dat ze snel verantwoordelijkheid kunnen opnemen, en dat kan zowel op hiërarchisch vlak als op expertisevlak. Wij hebben veel te bieden, gelukkig maar, want deel uitmaken van een accountancykantoor staat gelijk met hard werken, voortdurend bijstuderen en willen evolueren en groeien. Zo’n ingesteldheid is niet louter met geld te compenseren.” Die tomeloze inzet komt de klant uiteraard ten goede. “We zijn met Decostere Accountancy – meer dan de bankier, de notaris of de advocaat – dé vertrouwenspersoon voor onze klant. Die relatie moeten we ten volle uitbouwen. Ons beroep is geëvolueerd van de cijferaar die pakweg de BTW- en belastingaangiftes indiende naar de specialist die een ruimer bedrijfsadvies kan verlenen. Iedere onderneming is welkom als klant. We werken zowel voor eenmanszaken als grote bedrijven, maar onze focus ligt toch voornamelijk op het kmo-gebeuren”, besluit CEO Jan Pison.

Sterck Magazine, editie november 2020

sterck-magazine.be

Download het artikel hier