Benoit
Coördinator, Decostere Accountancy
Benoit

Van de schoolbanken tot ...

Benoit startte in 2008 bij Decostere Accountancy in Avelgem als junior dossierbeheerder. Als schoolverlater leerde hij de kneepjes van het vak van de ervaren collega's. Na 10 jaar als volwaardig dossierbeheerder, stapt hij zelf in de rol van coördinator. 

"Samen met het team accountants in het kantoor te Avelgem, hebben we al vele waters doorzwommen. Als accountant kom je voor veel uitdagingen te staan. Je bent specialist en het verhaal van iedere ondernemer is anders. Of het nu om een éénmanszaak gaat, een KMO of een grote onderneming. Elk verhaal is uniek en vraagt een persoonlijke aanpak."

"Doorheen mijn loopbaan bij Decostere Accountancy heb ik de kans gekregen om veel zaken te leren. Weet wel dat je er hard voor moet werken en de kansen zelf moet aangrijpen. Je hebt niets voor niets. Naast de persoonlijke groeikansen die je krijgt, kun je jezelf bij Decostere Accountancy écht gaan ontwikkelen. En dat niet alleen op vlak van vakkennis. Bij Decostere Accountancy wordt ook ingezet op de zogenaamde "soft skills": het omgaan met klanten en collega's, proactief denken, klantgerichtheid, enz. Nu is het mijn beurt om ervaring door te geven aan de volgende generatie accountants." 

Bij Decostere Accountancy krijgt iedereen een groeitraject op maat.

Ben je zelf op zoek naar een nieuwe uitdaging, bekijk dan onze vacatures en laat jou overtuigen door onze aanpak.

Bekijk onze vacatures

En word deel van onze familie!

"We hebben hier heel veel mensen met ambitie,

we stimuleren dan ook om in te zetten op hun talenten."